Avaliações de Chikinbar Haarlem

Avaliações recentes

5.0
Sandra
15 setembro 2022

Heerlijk eten !!!

Roxanne
14 setembro 2022

Heerlijke boneless chicken. Red Pepper Sauce is echt een aanrader, perfecte combinatie van zoet, zuur, zout en pittig. Huisgemaakte patat ook lekker en vriendelijke bezorging. Kwam precies op de tijd die we hadden aangevraagd. We hebben genoten!

Anoniem
10 setembro 2022

Nat en zachte korst...

Reacção a Chikinbar

Jammer om te horen dat uw ervaring met ons niet naar wens was. wij doen ons best om onze maaltijden zo snel mogelijk bij mensen thuis te krijgen en in 99% van tijd is dit ook altijd het geval. Zou u een email willen sturen naar info@chikinbar.nl? dan komen we u graag tegemoet!

Jerry
3 setembro 2022

Heerlijke kip met lekkere sides en supersnel bezorgd!

Cat
31 agosto 2022

De kip was heerlijk! Alleen minder crispy dan gedacht, maar misschien hoort dat zo. En ik had "fried cauliflower" besteld maar die was zo zacht dat je er een puree van kon maken... Smaak was wel erg goed! Bestel hier denk ik nog wel eens een keertje voor de kippies.

Jerry
20 agosto 2022
Arnold
19 agosto 2022

Wat een onwijze aanwinst in Haarlem! Vernieuwend t.o.v. andere takeaway/fastfood/bezorgrestaurants ! Heerlijk en smaakvol , goed en netjes verzorgd, prijstechnisch ook helemaal in orde,, een echte aanrader

Shu
14 agosto 2022

Top service, snel bezorgd en heerlijke broodjes kip!

Maria
13 agosto 2022
Sebastiaan
11 agosto 2022

Super snel geleverd en lekker daardoor lekker warm. Lekker eten en vers. Volgende keer weer andere smaken proberen.

Ilse
4 agosto 2022

Al een aantal keer kip besteld. Smakelijke kip, rap bezorgd en altijd goed heet. Helaas de afgelopen keren niet in staat geweest om 'boneless chicken' te bestellen, we kregen enkel de keus om 'wings' te bestellen. Onze voorkeur gaat uit naar 'boneless chicken'. Hopelijk kunnen we in de toekomst deze heerlijke kip weer bestellen.

Reacção a Chikinbar

Hoi Ilse! dank voor je review. Wij proberen altijd te voorkomen dat er bepaalde producten uitverkocht raken, echter is dit niet altijd mogelijk gezien wij met dag voorraden werken om alles zo vers mogelijk te houden. Wist u trouwens dat u vooraf uw bestelling kunt plaatsen met een gewenste bezorgtijd? zo kunnen wij de gewenste producten voor u reserveren.

Najim
27 julho 2022

Top. Sceptisch aan het begin vanwege de wings, maar heerlijk vol portie. Heerlijke saus en de wings hebben voor mij nu een andere betekenis. Ga zo door! Nette bezorgers, wachten netjes met het eten uit de tas halen, totdat ik de deur open deed.

Reacção a Chikinbar

Dank voor je review Najim! Wij zijn inderdaad ook superblij met onze bezorg(st)ers.

Frederik
23 julho 2022

Top Kip, beste van Haarlem

Lisa
22 julho 2022

Curry saus vergeten maar verder was het eten zoals altijd lekker! Jammer van de saus🙈

Reacção a Chikinbar

Dank voor je review Lisa, Zie uw mailbox voor een compensatie voor de vergeten saus.

Jasper
18 julho 2022

Heerlijk!

Ima
18 julho 2022
Ilse
16 julho 2022
Lorraine C
13 julho 2022

Delicious meal!! It was a huge serve ! Delivered in a short while 😍

Reacção a Chikinbar

Thank u for your review! Good to hear 🙏🏼👨‍🍳

Stijn Van Kuilenburg
10 julho 2022

Ik ben supergroot fan

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Bramm
7 julho 2022

Snel bezorgd en heerlijk eten

Julian
3 julho 2022
Samo
26 junho 2022

Heerlijke kip

Tom
23 junho 2022

Wat was dit genieten! Snel weer bestellen.

2Contact
21 junho 2022

Wij van 2Contact hebben heerlijk genoten van de lunch! Top zaak en erg lekker eten! Wij bestellen snel weer!

Jerry
18 junho 2022

Erg lekker

Gerben
17 junho 2022

Heerlijke kip, lekker vers en goed bereid, ik kom hier vaker!

Romano
16 junho 2022

Eten weer heerlijk, kan niet anders zeggen dan perfect!

Romano
10 junho 2022

Eten was onwijs lekker, goed en vers. Enige minpuntje was de vergeten saus die ik erbij besteld had voor de plain kip stukken. Waarschijnlijk omdat het niet duidelijk te zien is als je losse sauzen bij besteld maar op het eten niets meer dan lof🥳

Reacção a Chikinbar

Bedankt voor je reactie! fijn om te horen dat het eten naar wens was ondanks de vergeten sauzen, ter compensatie hebben wij u zojuist een email gestuurd.