Bewertungen von Chikinbar Haarlem

Neue Beurteilungen

5.0
Melm
16 Februar 2024

Keurig op tijd geleverd en voortreffelijk van smaak! Toppers!!

Maylen de Koning
11 Februar 2024

Het eten was 40 minuten later dan de aangegeven tijd waardoor we 1,5 uur in totaal hebben moeten wachten. Vanaf het moment dat de bezorging onderweg was tot daadwerkelijke bezorging duurde 20 minuten waardoor de patat koud was. Verder lekker!

Calvin Bakker
2 Januar 2024
Mw C
2 Januar 2024

Kip klef saus lijkt op zoetzuur totaal niks citrus achtings ,proeft niet vers. Bakje saus bij bestelt teriyaki knoflook smaak ,lijkt op dikke smaakloze drap. Patat was goed . Broodje kip was redelijk goed .

Joost
30 Dezember 2023

Chikinbak met boneless hot red, was erg lekker. De frietjes die ik erbij had besteld waren ook top maar had eigenlijk voldoende aan de bak. Bestelling was ook keurig op tijd!!

Jonathan Hiep
21 Dezember 2023
L.S
20 Dezember 2023

Kwaliteit was gewoon goed, bezorging was snel.

Clara
5 November 2023
Fouad
5 November 2023
Floris
10 September 2023
Jan
18 August 2023

Meerdere malen hier besteld, zoals gewoonlijk altijd op tijd bezorgd en wat was het weer verrukkelijk!!

Nadir
16 August 2023

Bezorger was vriendelijk en was het eten er super snel. Bedankt !

Nathalie
22 Juni 2023

Pokebowls zijn echt zo lekker en een goed gevulde bak.

Cecile
17 Juni 2023
Rachida
28 Mai 2023

Heerlijk!! Alles viel top in smaak!

Halima
26 Mai 2023

Het eten was lekker!!

Daniel
25 Mai 2023
Rob
14 Mai 2023
Daniel
13 Mai 2023
Sebastiaan
17 April 2023

Zelfs op zondag snel geleverd, prima warm en smaak was weer top! Porties zijn genoeg en vers! Blijven terugkomen

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erh├Âhten Bestellaufkommen kann es dann etwas l├Ąnger dauern als gew├Âhnt.

Adam
7 Oktober 2022
Jerry
7 Oktober 2022

Ik ben erg blij met dit restaurant. Heel lekker eten, net even iets anders dan anderen. Naast de kip ben ik fan van de zoetzure sides en ook de warme bloemkoolgerechten. Bezorging altijd lekker snel en correct, vasthouden zo Chikinbar, top!

Sandra
15 September 2022

Heerlijk eten !!!

Roxanne
14 September 2022

Heerlijke boneless chicken. Red Pepper Sauce is echt een aanrader, perfecte combinatie van zoet, zuur, zout en pittig. Huisgemaakte patat ook lekker en vriendelijke bezorging. Kwam precies op de tijd die we hadden aangevraagd. We hebben genoten!

Anoniem
10 September 2022

Nat en zachte korst...

Antwort von Chikinbar

Jammer om te horen dat uw ervaring met ons niet naar wens was. wij doen ons best om onze maaltijden zo snel mogelijk bij mensen thuis te krijgen en in 99% van tijd is dit ook altijd het geval. Zou u een email willen sturen naar info@chikinbar.nl? dan komen we u graag tegemoet!

Jerry
3 September 2022

Heerlijke kip met lekkere sides en supersnel bezorgd!

Cat
31 August 2022

De kip was heerlijk! Alleen minder crispy dan gedacht, maar misschien hoort dat zo. En ik had "fried cauliflower" besteld maar die was zo zacht dat je er een puree van kon maken... Smaak was wel erg goed! Bestel hier denk ik nog wel eens een keertje voor de kippies.

Jerry
20 August 2022
Arnold
19 August 2022

Wat een onwijze aanwinst in Haarlem! Vernieuwend t.o.v. andere takeaway/fastfood/bezorgrestaurants ! Heerlijk en smaakvol , goed en netjes verzorgd, prijstechnisch ook helemaal in orde,, een echte aanrader

Shu
14 August 2022

Top service, snel bezorgd en heerlijke broodjes kip!

Maria
13 August 2022
Sebastiaan
11 August 2022

Super snel geleverd en lekker daardoor lekker warm. Lekker eten en vers. Volgende keer weer andere smaken proberen.

Ilse
4 August 2022

Al een aantal keer kip besteld. Smakelijke kip, rap bezorgd en altijd goed heet. Helaas de afgelopen keren niet in staat geweest om 'boneless chicken' te bestellen, we kregen enkel de keus om 'wings' te bestellen. Onze voorkeur gaat uit naar 'boneless chicken'. Hopelijk kunnen we in de toekomst deze heerlijke kip weer bestellen.

Antwort von Chikinbar

Hoi Ilse! dank voor je review. Wij proberen altijd te voorkomen dat er bepaalde producten uitverkocht raken, echter is dit niet altijd mogelijk gezien wij met dag voorraden werken om alles zo vers mogelijk te houden. Wist u trouwens dat u vooraf uw bestelling kunt plaatsen met een gewenste bezorgtijd? zo kunnen wij de gewenste producten voor u reserveren.

Najim
27 Juli 2022

Top. Sceptisch aan het begin vanwege de wings, maar heerlijk vol portie. Heerlijke saus en de wings hebben voor mij nu een andere betekenis. Ga zo door! Nette bezorgers, wachten netjes met het eten uit de tas halen, totdat ik de deur open deed.

Antwort von Chikinbar

Dank voor je review Najim! Wij zijn inderdaad ook superblij met onze bezorg(st)ers.

Frederik
23 Juli 2022

Top Kip, beste van Haarlem

Lisa
22 Juli 2022

Curry saus vergeten maar verder was het eten zoals altijd lekker! Jammer van de saus­čÖł

Antwort von Chikinbar

Dank voor je review Lisa, Zie uw mailbox voor een compensatie voor de vergeten saus.

Jasper
18 Juli 2022

Heerlijk!

Ima
18 Juli 2022
Ilse
16 Juli 2022
Lorraine C
13 Juli 2022

Delicious meal!! It was a huge serve ! Delivered in a short while ­čśŹ

Antwort von Chikinbar

Thank u for your review! Good to hear ­čÖĆ­čĆ╝­čĹĘÔÇŹ­čŹ│

Stijn Van Kuilenburg
10 Juli 2022

Ik ben supergroot fan

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erh├Âhten Bestellaufkommen kann es dann etwas l├Ąnger dauern als gew├Âhnt.

Bramm
7 Juli 2022

Snel bezorgd en heerlijk eten

Julian
3 Juli 2022
Samo
26 Juni 2022

Heerlijke kip

Tom
23 Juni 2022

Wat was dit genieten! Snel weer bestellen.

2Contact
21 Juni 2022

Wij van 2Contact hebben heerlijk genoten van de lunch! Top zaak en erg lekker eten! Wij bestellen snel weer!

Jerry
18 Juni 2022

Erg lekker

Gerben
17 Juni 2022

Heerlijke kip, lekker vers en goed bereid, ik kom hier vaker!

Romano
16 Juni 2022

Eten weer heerlijk, kan niet anders zeggen dan perfect!

Romano
10 Juni 2022

Eten was onwijs lekker, goed en vers. Enige minpuntje was de vergeten saus die ik erbij besteld had voor de plain kip stukken. Waarschijnlijk omdat het niet duidelijk te zien is als je losse sauzen bij besteld maar op het eten niets meer dan lof­čą│

Antwort von Chikinbar

Bedankt voor je reactie! fijn om te horen dat het eten naar wens was ondanks de vergeten sauzen, ter compensatie hebben wij u zojuist een email gestuurd.